Nyhetsbrev

  1. Äntligen kan vi sätta igång igen!

Vi vill börja med att be om ursäkt att det inte gått ut någon info om hur läget varit gällande klubben men det har inte funnits mycket att informera om då det varit stiltje ett bra tag då vi inväntat besked från andra håll, bland annat kommunen.

Bygglovet är klart och nu krävs det bara ett startbesked för att vi ska kunna komma igång. För att få detta behövs en brandskyddsbeskrivning, en del ritningar samt skrivelser. 

När startbeskedet är klart kan vi påbörja återuppbyggnaden av klubben.

X-secret behöver sina medlemmars engagemang och passion. Med er hjälp hoppas vi på att kunna öppna klubben under sensommaren. Men för att kunna göra detta krävs det en hel del arbete. 

Det ska t.ex. dras vattenledningar och installeras ventilation, det behöver ställas iordning i lokalen igen så vi kan få vår härliga stämning.

För att kunna göra allt detta krävs det givetvis en hel del pengar och samtidigt betalar vi varje månad hyra för vår lokal och har gjort under hela denna tid klubben inte har varit igång. 

Vi ber därför om er hjälp, vi skulle verkligen uppskatta om ni vill betala in medlemskapet för 2022 (har ni redan gjort det så behöver ni givetvis inte göra det igen). Om vi alla hjälps åt har vi möjlighet att förverkliga dessa drömmar vi haft så länge och som vi har kämpat så hårt för. Årsavgiften för 2022 är oförändrad, 500kr.
Gäller 1 år från första besöket

Givetvis skulle vi även uppskatta om ni medlemmar har möjlighet att hjälpa till även med andra saker som behövs, bland annat de saker vi skrivit längre upp.

Finns även en GoFundMe sida startad för att försöka få in kapital snabbare för att förhoppningsvis kunna öppna klubben tidigare.
Ni hittar den här: X-secret – GoFundMe
Alla bidrag är välkomna, stora som små.

Tack på förhand för att ni ställer upp för X-secret.

Uppdateringar gällande klubben kommer ske löpande via våra olika medier.

Nu kör vi!!!

Med Vänliga Hälsningar

Stephan

X-secret