Klubben

På klubben har vi lite olika rum och här får du en beskrivning på vad som finns att tillgå i dagsläget. Klubben är fortfarande under uppbyggnad och kommer byggas ut efterhand. Tanken är att våra medlemmar ska få lämna önskemål på vad de skulle vilja ha.

När du kommer in i entrén ställer du av skorna innan du går vidare in på den röda mattan. När klivit in hittar du ditt låsbara skåp där du kan säkert förvara dina värdesaker såsom mobiltelefon då det inte är tillåtet på klubben.

Vi har omklädningsrum där du kan förvara dina kläder när du bytt om då det såklart behövs lättare klädsel för att få komma in i lekrummen.

I vårt mingelrum har vi skapat en avslappnad miljö där man kan lära känna andra och varva ner. Här finns baren och där är det bara att be om vad man vill ha från sortimentet. Det finns även kaffe, te och vatten till självservering.

Det stora lekrummet består av 10m² upphöjd madrass samt en tresitssoffa. Här sätter bara din fantasi gränserna.

i vårt BDSM light rum kan få lite inblick i BDSM bus med t.ex ett kors, gungor samt fängelseceller.

Det finns även tysta rummet där vi har en säng på 2x3m samt en enkelsäng. I detta rum är det en mer avslappnad och lugn miljö för de som inte vill ha så mycket stim.

Dusch och toalett finns givetvis att tillgå.

Vi kör ett all-inclusive koncept där allt du behöver finns på plats. T.ex. dricka, kondomer, handduk, tvål, massageolja och glidmedel.

Det finns gott om alternativ för boende i närområdet och klubben ligger ca 15min från Helsingborg.

"Kasidie.com...